Sigurnosna vrata

sigurnosna-vrata-pinus-bajina-bastaSigurnosna vrata su izradjena od pocinkovanog lima specifične tvrdoće pa ih je nemoguće provaliti.

Unutrašnji deo krila ima tri vertikalna uklještenja koja pojačavaju sigurnosnu zaštitu. Štok je od hladno valjanog lima, elektrostatički obojenog u boju po želji. U samo vratno krilo postavljena je zvučna i termo izolacija kao i u samom štoku. Štok je pojačan ugradjenim pomoćnim štokom, radi lakšeg postavljanja.

U samo vratno krilo ugradjen je padajući prag sa diht gumom, a na čitavom obodu vrata postavljena je specifična dihtung guma.

Brava je SECUREMME sefovska, sa mogućnošću postavljanja i klasičnog kodiranog cilindra. Sva vrata su opremljena i mehanizmom za kontrolu otvaranja ( noćna reza ) i širokougaonom špijunkom .

U zavisnosti od želje za sigurnošću u ponudi imamo tri nivoa zaštite :

-MS 12 :

  • 6 pokretnih klipova za zaključavanje
  • fiksna klipa za zaključavanje
  • Jednoslojna zaštita

-MS 14 :

  • 10 pokretnih klipova za zaključavanje
  • 4 fiksna klipa za zaključavanje
  • Jednoslojna zaštita

­-MS 21 :

  • 14 pokretnih klipova za zaključavanje
  • 7 fiksna klipa za zaključavanje
  • Dupla zaštita

Takodje, u ponudi imamo i vatrootporna sigurnosna vrata sa otpornošću 30 i 60 minuta.

sasije-evropska-unija

Nacrt preseka vrata

  1. Pocinkovano krilo vrta    2.Štok sa ugrađenim lažnim štokom    3.Podešavajuće šarke po visini     4.Zaptivanje sa dva reda guma    5.Sigurnosni klinovi    6.Obloga od drveta  7.Metalni okov vrat

nacrt-preseka-sigurnosnih-vratanacrt-preseka-sigurnosnih-vrata-2Dimenzije

Vrata se prave u standardim dimenzijama koje pokrivaju otvore širine od 90, 95, 100 cm i visine od 205, 210, 215 cm, ali i u drugim dimenzijama po porudžbini.

Krila

Krila su od galvaniziranog lima specifične tvrdoće pa ih je kao takve nemoguće provaliti. Unutrašnji deo krila ima 2 vertikalna uklještenja koja povećavaju sigurnosnu zaštitu. Štok je od hladno valjanog lima, elektrostatički obojen crnom mat teksturom. Ima specijalni otvor za postavljanje termo i zvučne izolacione gume na štoku i vratima. Štok je pojačan sa ugrađenim pomoćnim štokom u vidu grede radi lakšeg postavljanja i izbegavanja savijanja. Distancer štoka je već postavljen.

MODELI SIGURNOSNIH VRATA